No Judgment

Hulpverlening

Je zou het misschien niet verwachten van een tattoo- en piercingshop, maar No Judgment biedt ook persoonlijke begeleiding.

Officieel ben ik, Manon Zandvliet, maatschappelijk werker en het is fantastisch dit te kunnen combineren met de shop.  No Judgment is een officiële zorginstelling en heeft alles onder één dak gehuisvest.

 

Wie

De persoonlijke begeleiding bieden we aan, aan iedereen vanaf 18 jaar die het nodig heeft. We hebben geen specifieke doelgroep, iedereen is welkom.  Wel moet hier een kanttekening bij geplaatst worden. Om iedereen de nodige aandacht en zorg te kunnen leveren hebben we een grens aan het aantal cliënten die we kunnen begeleiden.

 

Wat

De hulp die je nodig hebt wordt samen met je vastgesteld, of het nu gaat om een paar uur persoonlijke begeleiding per week of een intensiever traject.

 

Waar

In overleg vindt de hulp plaats bij No Judgment of bij je thuis.

 

Waarom

Iedereen kan in zijn leven tegen problemen aanlopen die hij of zij niet zelf de baas kan. Soms heb je daar een korte of langere periode hulp bij nodig. Denk daarbij o.a. aan het ordenen van je administratie/financiën, relatieproblemen, verslavingsproblematiek, het vergroten/versterken van je zelfvertrouwen, leggen/onderhouden van sociale contacten, het reguleren van boosheid, het verbeteren van je zelfbeeld of het omgaan met onzekerheid.

Geen hulpvraag is te gek.

 

Wanneer

In overleg bepalen we wanneer de hulp ingaat.

 

Hoe

Mocht je hulp of eerst meer informatie willen, vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op zodat we een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen plannen.

 

No Judgment
Walja en Manon

 

AGB-code 98103711

 

uitleg klachtenprotocol

klachtenprotocol