OOR PIERCINGS

De meest gangbare vorm van oorpiercen is de gewone oorbel (Standard Lobe en Upper Lobe). Deze type oorpiercing draag je in de oorlel en kan bij jong en oud gezet worden. Als je een oorpiercing wilt laten zetten dan zijn de mogelijkheden echter bijna eindeloos. Vrijwel elk stukje oor, zowel het kraakbeen als de zachte stukken zijn geschikt om te piercen. De oorpiercing is één van de meest gezette piercings en is dus heel populair. Alle piercings worden bij ons gezet met titanium sieraden. In eerste instantie plaatsen we een piercing met een langer staafje, dit om een eventuele zwelling op te vangen. Het wisselen naar een korter staafje is kosteloos.

Klik op een piercing voor meer informatie.
GEZICHT PIERCINGS

Alle piercings worden bij ons gezet met titanium sieraden. In eerste instantie plaatsen we een piercing met een langer staafje, dit om een eventuele zwelling op te vangen. Het wisselen naar een korter staafje is kosteloos.

Klik op een piercing voor meer informatie.Smiley (niet afgebeeld)


Deze piercing wordt geplaatst door het dunne riempje (frenulum) dat de bovenlip verbindt met het tandvlees. Voor deze piercing wordt een ‘hoefijzer’ vormig sieraad gebruikt met een dikte van 1.2 mm. Deze piercing kan niet bij iedereen gezet worden, soms is het frenulum gewoonweg te klein.
BODY PIERCINGS

De torso vormt een groot gedeelte van je lichaam, maar toch biedt hij niet heel veel geschikte plekken voor een piercing. De meeste gezette piercings zijn de tepel- en navelpiercings. Daarnaast kan je nog kiezen voor een microdermal die (bijna) overal op je lichaam aangebracht kan worden.

Klik op een piercing voor meer informatie.
INTIEM PIERCINGS MAN

Prince Albert


De Prince Albert piercing is voor mannen de meest voorkomende intiempiercing. Bij deze piercing wordt er een Ball Closure Ring van 1,6 mm gebruikt. Het sieraad wordt aan de onderzijde van de penis door de eikel gestoken en komt via de urinebuis weer naar buiten.

Frenum


Hierbij wordt het riempje waar de voorhuid aangehecht zit gepierced met een barbell of een ringetje. Dit kan met een 1.2 mm of met een 1.6 mm sieraad.

Hafada


Deze piercing wordt gezet door de huid van het scrotum. Deze piercing kan op meerdere plaatsen gezet worden. Er wordt een ringetje of een gebogen barbell van 1.6 mm gebruikt. Vaak wordt de hafada gezet op plekken in het scrotum waar de huid wat losser zit. Het is ook mooi om verschillende hafada’s onder elkaar te plaatsen in het midden van het scrotum.

Ampallang


Deze piercing wordt horizontaal door de eikel gezet boven de urinebuis of lager door de urinebuis. Als sieraad wordt een barbell van 1.6 mm gebruikt.

Apadravya


Dit is de verticale versie van de Ampallang. Deze piercing wordt gezet naast het frenum en komt uit bovenop de eikel. Hiervoor wordt een rechte barbell met een dikte van 1.6 mm gebruikt.

Dydoe


Deze piercing wordt meestal in duo aangebracht in de rand van de eikel. Een voorwaarde voor deze piercing is dat de eikelrand goed ontwikkeld is en dat de man besneden is. Als sieraad wordt een gebogen barbell gebruikt van 1.2 mm.

INTIEM PIERCINGS VROUW

Christina piercing


De Christina piercing wordt gezet op gezet op de plek waar de buitenste schaamlippen samenkomen bij de venusheuvel. Voor deze piercing wordt een bananabell gebruikt waarvan het bovenste balletje zichtbaar is op de venusheuvel en het onderste balletje net tussen de schaamlippen ligt.

Clithood piercing


Deze piercing kan horizontaal en verticaal gezet worden. De clitoris zelf wordt niet gepierced, maar het kapje (hoedje). De horizontale clithood piercing wordt meestal gezet met een ringetje en de verticale clithood piercing met een gebogen barbell. Voor allebei wordt een sieraad met een dikte van 1.6 mm gebruikt. Over het algemeen worden beide piercings als stimulerend ervaren.

Inner Labia


Deze piercing wordt door de binnenste schaamlippen gezet en worden vaak per paar gezet. Als sieraad wordt meestal een Ball Closure ring van 1.6 mm gebruikt, maar er kan ook gekozen worden voor een gebogen barbell.

Outer Labia


Deze piercing wordt door de buitenste schaamlippen gezet en wordt net als de Inner Labia piercings vaak per paar gezet. Voor deze piercing wordt meestal een Ball Closure ring van 1.6 mm gebruikt. Deze piercing heeft een langere genezingstijd dan de Inner Labia aangezien het hier geen slijmvlies betreft.